Kategorier
Namnsdagar i december

Sylvester har namnsdag 31 december 2022

Vem har namnsdag 31 december? Det är Sylvester som har namnsdag 31/12. Grattis på din namnsdag Sylvester! Hoppas du får en fin dag idag när du är dagens namn. 🌷🎂🎉

Grattis på Namnsdagen Sylvester!

Hur många heter Sylvester i Sverige?

År 2022 finns 576 stycken män med namnet Sylvester i Sverige och 149 av dessa har det som tilltalsnamn. Det finns även 6 kvinnor som heter Sylvester i Sverige. Grattis till er idag!

Namnet Sylvester har latinskt ursprung och betyder timmerman eller skogsman. I Sverige började namnet öka i popularitet under 90-talet och nu är det flera pojkar per år som får namnet Sylvester.

Flera påvar har burit namnet Sylvester men mest känd är nog ändå skådespelaren och regissören Sylvester Stallone som bland annat är känd för att ha spelat huvudrollerna i Rambo- och Rockyfilmerna.

Nyårsafton till ära kan meddelas att fester som hålls på nyårsafton ofta kallas just för Sylvesterbal, den kuriosa kan ni slänga er med i kväll på festen!

Nu höjer vi volymen och låter oss inspireras och känna peppen för ett nytt år och nya möjligheter! (Ur filmen Rocky med klassiska låten Eye of the tiger).
%d bloggare gillar detta: